Sedikit Tentang Zarraz Paramedical

Zarraz Paramedical merupakan produk rawatan kulit buatan Malaysia yang dihasilkan 100% menggunakan bahan-bahan alami seperti White Lily, Apple Stem Cell, Freesia, Frangipany, Peppermint dan Rosemary. Produk Zarraz Paramedical terbukti sangat berkesan untuk penjagaan, pencegahan dan rawatan kulit kerana ia dihasilkan menggunakan teknologi nano dan bahan-bahan alami yang berkualiti tinggi.

Ramai orang diluar sana yang ingin merawat masalah kulit tetapi malah menggunakan produk kecantikan yang mengandungi  bahan kimia berbahaya dan boleh merosakkan kulit. Selain itu masih ramai  lagi yang menggunakan produk penjagaan kulit yang tidak mendapatkan pengiktirafan halal yang sah dan lebih parah lagi mengandungi gelatin khinzir.

Oleh sebab itu Zarraz Paramedical tampil memberi penyelesaian dengan menawarkan produk rawatan kulit yang berkualitisucihalal dan selamat digunakan. Produk Zarraz Paramedical boleh digunakan tanpa was-was kerana telah diluluskan oleh KKM (Jabatan Kesihatan Malaysia), disahkan Halal oleh JAKIM (Jabatan Kemajuan Islam Malaysia), mendapat pengiktirafan GMP (Good Manufacturing Practice) dan dikilangkan sepenuhnya di Malaysia.

.

Ima ZaraZarraz Founder

.

ZulfaisalZarraz Director

.

Mohd Fadly ShahZarraz Consultant