• Kini Tiada Lagi Masalah Kulit

    Nak tahu rahsianya ?

    Klik Disini

Nak Kulit Cantik Yang Luar Biasa ?

Jangan risau kerana Set SPF50 Zarraz akan bantu anda merawat masalah kulit dengan berkesan (InsyaAllah)

  Merawat masalah jerawat, jeragat dan parut.

  Merawat masalah kulit berminyak.

  Merawat masalah kulit kering dan kusam.

  Menanggalkan bintik-bintik hitam pada kulit.

  Merawat masalah kulit kombinasi & hypersensitif.

  Merawat masalah kulit pigmentasi & melasma.

  Melindungi kulit daripada sinaran UVA & UVB.

Kenapa SPF50 Zarraz Luar Biasa ?

Kerana SPF50 Zarraz dicipta oleh gabungan pakar kecantikan kulit dan pakar Aura sehingga terhasillah produk kecantikan yang luar biasa iaitu Set SPF50 Zarraz. Lihat kelebihan SPF50 berikut…

Penyeri Wajah

Wajah anda akan kelihatan berseri-seri sehingga confident level anda meningkat kerana Aura tubuh anda telah distabilkan. Fungsi seri wajah ini jarang ada pada produk kecantikan lain. (Memang best)

Menegangkan Wajah

Selepas 5 minit guna SPF50 anda mungkin tak percaya kerana wajah anda akan kelihatan tegang yang sangat ketara efek daripada Aura Positif yang telah dimasukkan dalam SPF50 oleh pakar Aura. (Memang terbaik)

Mencerahkan Kulit

Kulit wajah anda akan kelihatan lebih cerah dan glowing selepas memakai SPF50 dalam massa 5 minit. Selain itu SPF50 juga berfungsi sebagai pelindung dari sinaran matahari. (Memang anda tersenyum)

Kenapa SPF50 Zarraz lain daripada yang lain ?

Kerana sifat Aura Positif terkenal dengan tenaga dalam manusia yang amat kuat… So pakar Aura telah membuat kajian dan menemukan bahawa apabila Aura Positif dimasukkan dalam produk kecantikan kulit, ia akan menjadikan kulit wajah anda tegang serta-merta dan yang paling best seri wajah anda akan meningkat seawal 5 minit. Menarik kan ?

Dan apa yang menarik, di pasaran tidak banyak produk kecantikan yang dimasukkan Aura Positif sebagai penyeri wajah. Jika anda menggunakan SPF50 Zarraz anda memang sangat bertuah.

Lihat Video Testimoni

Apa kata pengguna SPF50…

Kenapa Seri Wajah Meningkat ?

Kerana 7 aliran Aura dalam tubuh anda akan meningkat sebaik sahaja memakai SPF50. Berikut ialah 7 aliran Aura dalam tubuh anda yang akan berubah menjadi lebih positif dan bertenaga selepas memakai SPF50 Zarraz…

  Menstabilkan Aura warna violet (Kepala).

  Menstabilkan Aura warna biru indigo (Dahi).

  Menstabilkan Aura warna biru muda (Tekak).

  Menstabilkan Aura warna hijau (Dada).

  Menstabilkan Aura warna kuning (Perut).

  Menstabilkan Aura warna jingga (Pusat).

  Menstabilkan Aura warna merah (Seks).

“Apabila 7 aliran Aura dalam tubuh anda ditingkatkan, maka tenaga dalaman, Aura dan seri wajah anda akan terpancar. Orang disekeliling anda akan rasa nyaman semasa bersama anda. Selain itu anda akan rasa bertenaga dan confident level anda akan meningkat insyaAllah” (Memang best)

Lihat Kesan Yang Luar Biasa !!

Cuba anda perhatikan perbezaan wajah sebelah kanan tidak disapu SPF50 dan wajah sebelah kiri disapu SPF50…

“Kulit muka jadi lebih cerah, otot muka jadi tegang, kedut di muka berkurang kesan daripada Aura Positif yang ada dalam SPF50 Zarraz” Tak rugi pakai SPF50 ni uolls …

  • Seri wajah meningkat

    Cuba anda perhatikan, seri wajah sebelah kiri kelihatan meningkat sangat ketara. (Memang best)

  • Wajah lebih tegang

    Wajah sebelah kiri kelihatan lebih tegang dan sedikit terangkat. (Nampak lebih muda)

  • Kulit lebih cerah

    Wajah sebelah kiri kelihatan lebih cerah dan glowing. (Memang cantik)

Lihat Real Customer Review…

(Review di facebook page rasmi Zarraz)

“Itulah customer review yang real dari pengguna setia produk Zarraz (Bukan fake review)… Sebenarnya kami ada ramai lagi real customer review yang tak dapat dimasukkan dalam page ini kerana terlalu banyak… ”

Ada 2 Produk Dalam Set Zarraz

SPF50  |  30 ML

RM 72.00

  • Merawat Pelbagai Masalah Kulit

    Merawat masalah jeragat, jerawat, kulit kusam, kulit berminyak dan tona kulit tidak sekata

  • Menegangkan Wajah

    Tindak balas Aura Positif yang telah dimasukkan dalam SPF50 dapat menegangkan kedutan pada kulit wajah

  • Mencerahkan Kulit

    Mencerahkan wajah anda sehingga kulit kelihatan sentiasa glowing

  • Penyeri Wajah

    Wajah anda akan kelihatan berseri-seri kerana Aura Positif Meningkat .

  • Sebagai Sun Block

    Melindungi kulit anda daripada sinaran matahari

Cleanser Milk  |  120 ML

RM 72.00

  • Membersihkan Kulit

    Mengecilkan pori-pori, membersihkan dan menyingkirkan lebihan minyak pada kulit wajah

  • Melembapkan Kulit

    Bertindak sebagai pelembab kulit sehingga kulit wajah menjadi lebih segar

  • Menganjalkan Kulit

    Menjadikan kulit wajah sentiasa anjal, lembut dan bersinar

Panduan Cara Order Produk Zarraz

“Sila klik butang di bawah untuk lihat panduan cara order… (Abaikan panduan cara order ini jika anda sudah biasa beli barang di website seperti Lazada, Shopee, 11street, Lelong dan lain-lain)”

Video Testimoni

Video Testimoni

“Jika sebelum ni anda dah guna macam-macam produk tapi masalah kulit makin teruk sampai rasa STRESS… saya nasihatkan anda cuba Zarraz dulu… sebab kebanyakan masalah kulit pelanggan kami dapat dirawat selepas mereka KONSISTEN menggunakan Zarraz Paramedical”

Dapatkan SPF50 Zarraz Sekarang

Proses order sangat mudah dan cepat. Untuk order sila klik butang “Klik Untuk Beli” pada produk dibawah…

SPF50

RM 72.00

Cleanser Milk

RM 72.00

SPF50 + Cleanser Milk

RM 144.00 RM 135.00

Panduan Cara Order Produk Zarraz

“Sila klik butang di bawah untuk lihat panduan cara order… (Abaikan panduan cara order ini jika anda sudah biasa beli barang di website seperti Lazada, Shopee, 11street, Lelong dan lain-lain)”

4 Sebab SPF50 Zarraz Berkesan

1) Mengandungi Aura Positif

Fungsi Aura Positif pada SPF50 Zarraz sangat powerfull dan tidak ada pada kebanyakan produk kecantikan di pasaran. Fungsi Aura Positif ini sangat powerfull kerana boleh menambah seri wajah dan menegangkan kulit wajah secepat 5 minit (InsyaAllah).

2) Produk Alami & Selamat

SPF50 Zarraz selamat digunakan kerana ia diperbuat daripada bahan-bahan alami yang berkualiti tinggi dan terbukti berkesan sebagai anti penuaan dan anti kanser sejak dahulu lagi.

3) Ada Fungsi Paramedic

Fungsi Paramedic ialah untuk merawat sel-sel kulit yang telah rosak. Kulit anda akan sentiasa diperbaharui dan dirawat sehingga kulit anda kembali sihat, cantik dan berseri.

4) GunaTeknologi Nano

SPF50 Zarraz sangat berkesan kerana bahan-bahan yang digunakan diproses menggunakan teknologi nano yang sangat halus sehingga ia mudah meresap ke dalam kulit.

Apa Kata Anzalna ?

“Anda perlu ingat… Zarraz merupakan produk Treatment (Paramedic) dan bukan produk Skincare biasa. Produk Treatment  lebih berkesan kerana kulit anda akan sentiasa dirawat dan diperbaharui setiap hari”

Lagi Testimoni Zarraz

Klik pada gambar untuk zoom in…

 

“Sebenarnya Zarraz Paramedical ada ramai lagi testimoni yang tak dapat dimasukkan dalam page ini kerana terlalu banyak…”

Siapa Harus Guna Set SPF50 ?

  Jika kulit rosak sebab Mercury & Hydroquinone.

  Jika ada masalah jerawat, jeragat dan parut.

  Jika ada masalah kulit berminyak dan kusam.

  Jika ada masalah kulit Pigmentasi & Melasma.

  Jika ingin lindungi kulit daripada sinaran UVA.

  Jika ada bintik-bintik hitam pada kulit.

  Jika ada masalah kulit hypersensitif.

Dapatkan SPF50 Zarraz Sekarang

Proses order sangat mudah dan cepat. Untuk order sila klik butang “Klik Untuk Beli” pada produk dibawah…

SPF50

RM 72.00

Cleanser Milk

RM 72.00

SPF50 + Cleanser Milk

RM 144.00 RM 135.00

Panduan Cara Order Produk Zarraz

“Sila klik butang di bawah untuk lihat panduan cara order… (Abaikan panduan cara order ini jika anda sudah biasa beli barang di website seperti Lazada, Shopee, 11street, Lelong dan lain-lain)”

Pertanyaan Lazim (FAQ)

1. Apa keunikan produk Zarraz Paramedical ?

Keunikan produk Zarraz Paramedical :

1.  Bukan Produk Rebranding

Zarraz Paramedical ada pusat R&D dan kilang sendiri (Tidak seperti kebanyakan produk-produk rebranding)

2. Tiada Efek Sampingan

Produk Zarraz Paramedical selamat digunakan kerana diperbuat daripada bahan-bahan yang berkualiti tinggi dan 100% alami.

3. Ada Fungsi Paramedical

Fungsi Paramedical yang ada dalam produk Zarraz sangat berkesan untuk merawat masalah kulit (Fungsi ini tidak ada pada kebanyakan produk kecantikan lain)

2. Apa masalah kulit yang Zarraz Paramedical boleh rawat ?

Kebanyakan masalah kulit boleh dirawat menggunakan Zarraz Paramedical antaranya ialah jerawat, jeragat, kulit berminyak, pigmentasi, bintik-bintik hitam, enzema, radang kulit dan banyak lagi. Semuanya dengan izin Allah.

3. Kenapa anda harus beralih kepada produk Zarraz Paramedical ?

6 sebab kenapa anda harus beralih kepada produk Zarraz Paramedical :

  1. Terbukti sangat berkesan merawat pelbagai masalah kulit walaupun tahap kronik.
  2. Produk Zarraz Paramedical 100% Alami (Tidak ada kesan sampingan).
  3. Mempunyai fungsi 3 dalam 1 iaitu Merawat, Mencegah, dan Melindungi kulit.
  4. Selamat digunakan (Diluluskan oleh KKM).
  5. Halal dan suci (Disahkan Halal oleh JAKIM).
  6. Produk berkualiti tinggi (Mendapat pengiktirafan GMP).

Anda perlu ingat… Zarraz Paramedical merupakan produk Treatment (Paramedic) dan bukan produk Skincare biasa. Produk Treatment lebih berkesan berbanding produk Skincare biasa kerana kulit anda akan sentiasa dirawat dan diperbaharui setiap hari.

4. Adakah Zarraz Paramedical sesuai digunakan untuk semua jenis kulit ?

Ya, produk Zarraz Paramedical sesuai digunakan untuk semua jenis dan masalah kulit antaranya ialah :

  • Kulit Berminyak/Jerawat
  • Kulit Kering
  • Kulit Matang
  • Kulit Sensitif
  • Kulit Hypersensitif
  • Kulit Gabungan
  • Kulit Pigmentasi/Melasma
  • Kulit Berbintik (Freckles)
  • Kulit Kusam

5. Berapa lama kesan positif selepas guna Zarraz Paramedical ?

Soalan ini agak subjektif kerana setiap orang mempunyai perbezaan masalah kulit, jenis darah dan lifestyle.

Saya bagi contoh yang lebih tepat :

  • Perbezaan waktu tidur (6 jam untuk orang dewasa, 8 jam untuk kanak-kanak).
  • Perbezaan tahap stress (Semua orang mempunyai stress, tetapi tidak semua orang mampu mengawal stress dengan baik).
  • Minum air putih yang cukup (Minum air putih minimum 8 gelas sehari).
  • Peringkat masalah kulit (Berapa lama masalah kulit anda ?Adakah masalah kulit yang normal atau perlukan rawatan yang lebih rapi ?).
  • Perbezaan sejarah penggunaan produk kecantikan pada masa lalu (Ada orang yang guna macam-macam produk dalam setahun & lebih malang lagi produk-produk itu mengandungi bahan-bahan kimia berbahaya seperti Merkuri, Hydroqinon, Paraben, SLS dan lain-lain).

Anda perlu ingat, semua yang saya katakan diatas memberi impak yang besar terhadap kesihatan kulit anda.

Oleh sebab itu, tempoh masa untuk melihat kesan positif selepas menggunakan produk Zarraz Paramedical adalah berbeza untuk setiap orang kerana faktor perbezaan masalah kulit, jenis darah dan lifestyle.

Tetapi secara klinikalnya, selepas menggunakan produk Zarraz Paramedical dalam masa 7 ke 14 hari, perubahan positif akan dapat dilihat dari tekstur kulit yang lebih moist & lembut, cerah dan bersih dari kulit yang sebelumnya.

Memang best.. Itu lah kata-kata daripada pelanggan kami selepas menggunakan produk Zarraz Paramedical.

6. Adakah produk Zarraz Paramedical boleh digunakan untuk lelaki ?

Ya, lelaki dan wanita boleh gunakan produk Zarraz Paramedical tanpa mengira umur.

7. Adakah menggunakan Zarraz Paramedical dijamin berkesan ?

Anda perlu ingat, produk Zarraz Paramedical bukan seperti produk yang bagi jaminan seperti :

  • “Kulit putih dalam masa 3 hari”
  • “Kulit jadi cantik dalam masa 2 minggu” dan sebagainya.

Kami tidak ada kuasa untuk memberi sebarang jaminan kerana hanya Allah sahaja yang berkuasa untuk menyembuhkan masalah kulit anda dan produk Zarraz Paramedical hanya sebagai alat sahaja. Sebab itu anda harus meletakkan keyakinan hanya kepada Allah sahaja dan bukan pada produk.

Apa yang penting, untuk merawat masalah kulit menggunakan produk yang 100% alami seperti Zarraz Paramedical, ia agak makan masa sedikit. Jadi, anda harus sabar dan terus konsisten menggunakan produk Zarraz Paramedical sehingga masalah kulit anda sembuh sepenuhnya.

Selagi anda menggunakan produk Zarraz Paramedical, insyaAllah kami akan bantu anda sehingga masalah kulit anda sembuh dengan memberikan konsultasi & tips penjagaan kulit secara percuma.

Selaras dengan motto Zarraz Paramedical (“Beauty Is Responsibility”), Anda boleh terus bertanya kepada kami melalui telefon, SMS, Whatsapp dan email. Jadi, anda tidak perlu malu dan teragak-agak untuk terus berhubung dengan kami. We’re happy to help you !

8. Adakah Zarraz Paramedical menerima order dari luar Malaysia ?

Ya, untuk order dari luar Malaysia, kami hanya menerima order dari SingaporeBrunei dan Indonesia sahaja.

9. Berapa lama masa penghantaran ?

Masa penghantaran :

  • Dalam Malaysia : 2-4 hari bekerja (Jika tiada sebarang masalah).
  • Luar Malaysia (Singapore, Brunei & Indonesia) : 4-9 hari bekerja.
  • Penghantaran dibuat pada hari Isnin – Jumaat kecuali cuti umum.

10. Berapa kos penghantaran ?

Kos penghantaran :

  • Dalam Malaysia : RM 7 (Flat rate)
  • Luar Malaysia (Singapore, Brunei & Indonesia) : RM 30 (Flate rate)

11. Apa cara pembayaran yang kami terima ?

Kami sediakan 3 cara pembayaran :

  1. Bank Transfer (CIMB Bank & Maybank)
  2. Debit/Credit Card (VISA & Mastercard)
  3. Paypal

Untuk pembeli dari Singapore, Brunei dan Indonesia, sila buat pembayaran melalui Paypal sahaja.

12. Bagaimana cara order produk Zarraz Paramedical ?

Kami telah sediakan panduan cara order dengan lengkap, Klik Disini untuk lihat panduan cara order.

Hubungi Kami

Zarraz_Call_Center (1)

Phone_Logo  013-3542237
WhatsApp_Sidebar   013-3542237
.
Nak Whatsapp ?
© 2018 Zarraz Malaysia. All Rights Reserved.